AKTUELNO

U udesu kod Kikinda koji se dogodio jutros nešto pre 5 sati poginuo Boško I. (40), iz Nakova dok je teško povređen Vladimir M. (40) takođe iz ovog pograničnog sela.

Foto: Informer.rs/V.N.

U saobraćajnoj policiji kažu da je do udesa došlo kada je Vladimir M. izgubio kontrolu nad "škodom oktavijom" kojom je upravljao prešao u suprotnu traku puta i direktno se zakucao u "opel korsu" kojom je upravljao Boško I. koji je najverovatnije krenuo na posao.

- Prema prvim informacijama iz istrage Vladimir M. se vraćao sa svirke jer je muzičar i "oktavijom" se kretao od Kikinde prema Nakovu, u blizini ulaza u selo on je iz za sada nepoznatog razloga prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u "opel korsu" kojom je upravljao Boško I. iz Nakova - kažu u saobraćajnoj policiji.

Koliko je bio strahovit udarac najbolje pokazuje da se "opel" bukvalno smrksan.

Foto: Informer.rs/V.N.

Vozač je na mestu ostao mrtav i njegovo telo su izvukli vatrogasci koji su isekli smrskani automobil. I povređenog muzičara su izvlačili vatrogasci i on je nakon ukazane pomoći u kikindskoj bolnici on je sa prelomom butne kosti transportovan u Opštu bolnicu u Zrenjanin.

Autor: