AKTUELNO

Policija je njihovom porodičnom domu zatekla užasan prizor.

Tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) još istražuje okolnosti svirepog ubistva Kasima Kasimovića (77) iz Zenice, kojeg je u stanu koji se nalazi u Masarikovoj ulici sekirom usmrtio njegov unuk Malik K. (20).

Ubistvo je otkriveno kada su komšije osetile neugodan miris koji se širio iz stana u kome se od petka nalazilo telo Kasima. U stanu je policija zatekla i Malika i odmah ga uhapsila.

- Nalaz i mišljenje obducenta još nisu izrađeni i dostavljeni Tužilaštvu. Međutim, preliminarno se zna da je smrt oštećenoga nasilna i da je nastupila usled destrukcije glave i mozga zbog više udaraca u glavu tupim predmetom - kaže Azra Alić, portparol Tužilaštva ZDK.

Foto: Pixabay.com

Nakon što bude ispitan, Tužilaštvo će Opštinskom sudu u Zenici uputiti predlog za određivanje mere pritvora problematičnom unuku.

Komšije u Masarikovoj, gde je živeo Kasim, još su u šoku. Malik je od ranije bio problematičan. Posebno ih žalosti činjenica da je, kako tvrde, Kasim othranio svog unuka da bi mu na kraju ovakvo nešto učinio.

- Malik je živeo tu s Kasimom. Ovaj ga je hranio, dao mu krov nad glavom, da bi mu on ovakvo nešto učinio. Žalosno... - istakle su komšije.

Pročitajte još: PALA KRV NA ČUKARICI: Mladić (25) IZBODEN u leđa i vrat, HITNO PREVEZEN U URGENTNI!

#Deda

#Sekira

#Ubistvo

'