AKTUELNO

Marjanović sa nevericom primio vest da se njegov bivši cimer ubio.

Nakon što je Marko Nikolić (43) 30. decembra u Centralnom zatvoru prerezao sebi grkljan i preminuo u Urgentnom centru, pritvorenici ne prestaju da komentarišu nemili događaj, a Nikolićeva smrt potresla je i Zorana Marjanovića (39), koji mu je dva meseca bio cimer.

Prema rečima izvora, Marjanović je sa nevericom primio vest da se njegov bivši cimer ubio.

Foto: Ivan Vučićević/Informer

- Kada je 15. septembra došao u CZ kao osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović (33), Zoran je dospeo u ćeliju sa Markom Nikolićem, koji je tu bio od jula, pošto je ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio sina Mihaila i bivšu nevenčanu ženu Maju Đorđević. Nikolić je Marjanovića lepo prihvatio i moglo bi se reći da su njih dvojica ostvarili korektan i drugarski odnos - kaže sagovonrik i dodaje da dvojica pritvorenika nikada nisu pričala o zločinima za koje se sumnjiče.

- Zoranu, kao ni ostalima, nije bilo svejedno kada je čuo šta je Nikolić uradio. Uznemirio se i nije mogao da veruje šta se dogodilo. Pošto je u prvi mah čuo da je Nikolić uspešno operisan, Zoran je verovao da će izdržati, ali kada je stigla vest da je Nikolić ipak preminuo, on je navodno i zaplakao. To je sasvim normalna reakcija, jer on je sa tim čovekom delio prostor i vreme i ostvarili su kontakt. Doživljavao ga je kao nekog svog, pa je i njegova emotivna reakcija uobičajena za takve uslove - objašnjava sagovornik za medije.

Foto: Pink.rs, Pixabay

Podsetimo, Marko Nikolić je 30. decembra iznenada razbio ogledalo u kupatilu u ćeliji i zario sebi parče stakla u grkljan. Cimeri su odmah skočili na njega želeći da ga spreče da se povredi, ali nisu uspeli da ga savladaju, pošto je bio krupne građe i jake konstitucije. Nikolić je nakon povređivanja hitno prebačen u Urgentni centar, gde su ga lekari operisali, ali je nekoliko sati kasnije preminuo na intenzivnoj nezi.

- Roditelji Marka Nikolića preuzeli su njegovo telo, ali mesto i vreme sahrane drže u tajnosti, tako da se ne zna da li je i gde sahranjen - kaže izvor.

Niko mu nije čestitao Novu godinu

Zorana Marjanovića, koji je za sada jedini osumnjičeni za svirepo ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović, koje se dogodilo 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči, u novoj godini niko od članova porodice nije posetio u zatvoru.- Članovi porodice su pred doček poslali paket i od tada ga niko nije posetio, niti mu je čestitao Novu godinu - kaže naš sagovornik.

#Marko Nikolić

#Ubistvo

#Zatvor

#Zoran Marjanović

'