AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su dvojicu vozača koji su upravljali automobilima pod uticajem opojnih droga i dvojicu bez vozačke dozvole.

Policija u Staroj Pazovi zaustavila je dvadesetjednogodišnjaka koji je vozio "alfa romeo" pod dejstvom kokaina, dok je u Sremskoj Mitrovici otkriven dvadesetšestogodišnji vozač "bmv" koji je bio pozitivan na kanabis.

Nakon zadržavanja, ovi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama. Takođe na području Sremske Mitrovice, saobraćajna policija je zatekla dvadesetčetvorogodišnjaka koji je upravljao "sitroenom" bez vozačke dozvole. Prekršajni sudija mu je izrekao novčanu kaznu od 105.000 dinara.

Patrola u Rumi otkrila je dvadesetjednogodišnjaka koji je upravljao "bmv" bez vozačke dozvole, pošto mu je probna dozvola oduzeta zbog kaznenih poena. Njega je prekršajni sudija kaznio novčanom kaznom u iznosu od 100.000 dinara.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Autor: