AKTUELNO

Ivana Krivokapić (26) ubijena je 24. decembra 2022. godine u stanu koji je iznajmljivala na Zvezdari, a njen otac Slobodan posvetio je potresne reči i pesmu na današnji dan svojoj mezimici koja bi napunila 28 godina!

- Da te bar mogu zagrliti... - napisao je Ivanin otac uz fotografiju njih dvoje, na kojoj svoje zagrljeni. Slobodan je uz fotografiju uključio i da u pozadini ide i pesma pokojnog makedonskog pevača Tošeta Proeskog po nazivom "Igra bez granica".

Za Ivanino ubistvo je, da podsetimo, osumnjičen državljanin Crne Gore iz Gusinja, Jetmir Gočaj koji se nalazi u bekstvu već skoro godinu dana.

Foto: Facebook.com

Kako se sumnja, Ivana je pozvala Jetmira u svoj stan kobne večeri kao svog prijatelja, sa kojim je išla na planinaranje, kog je poznavala i verovala mu. Međutim, iz još nepoznatih razloga, Jetmir je devojku ugušio i njeno beživotno telo zaključao u stanu.

- Sumnja se da je u pitanju zločin iz strasti i da je Ivana ubijena jer nije uzvratila ljubav mladiću koji je trenutno nedostupan istražnim organima. Tek kada on bude uhavaćen i ispitan motiv ubistva će biti mnogo jasniji - podseća izvor Kurira.

Inače, Jetmir je danima nakon zločina objavljivao gotografije na kojima je sa Ivanom i pisao kako mu nedostaje.

Foto: Instagram/printscreen

Ugušena

Podsetimo, Ivanino telo pronašla su njena braća u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu bledu i sa podlivima.

- Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život - podseća izvor.

Rezultati obdukcije pokazali su da je Jetmir Ivanu ugušio golim rukama, tako što joj je jednom rukom zapušio nos i usta i onemogućio joj da diše.