AKTUELNO

U Pančevu se danas, oko podneva, odigrala prava drama, kada se muškarac (60) popeo na vrh tornja u naselju Misa i zapretio samoubistvom!

Na ovaj korak navodno se odlučio posle svađe sa suprugom. Kako nezvanično saznajemo, on se sporečkao sa ženom, koja mu je, navodno, rekla da ide iz kuće i da sa sobom radi šta hoće, jer je više ne zanima. O tome da li je, eventualno i šta zgrešio supruzi, zasad nije poznato.

Na lice mesta ubrzo su, po pozivu građana, stigli policija i njihov pregovarački tim, kao i vatrogasci i Hitna pomoć. Oko sat vremena, trajali su pregovori i ubeđivanja Pančevca da siđe sa tornja.Da li zbog hladonoće i vetra koji je duvao, ili jer se predomislio, nesrećni čovek je nešto kasnije, ipak, rešio da siđe, u čemu su mu pomogli vatrogasci.

- Mnogo naroda se okupilo ispod tornja. Gledali smo tog čoveka šta radi, a neki su mu dovikivali da se smiri i siđe. Ne znamo ko je, nije iz našeg kraja, ali smo čuli da se posvađao sa ženom i rešio da se ubije. Posle je izgledalo da se pokajao - ispričao je jedan od očevidaca.

Nakon što je spušten sa tornja, ekipa Hitne pomoći ga je pregledala, a zatim je upućen na pregled u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".