AKTUELNO

Osoblje bolnice je mislilo da ih više ništa ne može iznenaditi, ali ispostavilo se da ipak nisu u pravu.

Monstrum Kosta Kecmanović (14), nastavlja da šokira lekare i bolničko osoblje psihijatrijske ustanove u kojoj se nalazi.

On je u proteklom periodu imao brojne bizarne želje, kao što je zahtevanje da bude pušten kući kako bi mogao da kiti jelku za Novu godinu, promena frizure, dovođenje njegovog psa u bolnicu kako bi ga video... Kosta je imao čak i jezivu muzičku želju pre nekoliko dana.

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Osoblje bolnice je mislilo da ih više ništa ne može iznenaditi, ali ispostavilo se da ipak nisu u pravu, otkriva izvor sa Klinike za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu.

- Doktori generalno imaju problem s njim jer je u stanju da ne spava noćima, a ponekad, kad spava, ustane u pola noći i odbija da nastavi sa spavanjem. Međutim, juče se dogodilo nešto potpuno neočekivano za njega. Skočio je iz kreveta i krenuo da se raspituje o svojoj sestri koju dugo nije pominjao, odnosno pričao je o njoj samo na početku svog boravka ovde - govori naš sagovornik.

Bitno je napomenuti da Kosta od početka svog lečenja nijednom nije spominjao svoju porodicu, osim kada je pričao da želi da vidi majku kako pati, međutim ni nju nije oslovljavao imenom niti kao majku, već isključivo zamenicom "ona". Jedina "osoba" koju je dosad aktivno spominjao i izražavao želju da vidi jeste njegov pas, za kog je rekao da "mu nedostaje".

Foto: Univerzum HD Media/N.M.

Podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja izvršio masovno ubistvo u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' kada je iz vatrenog oružja, koje je ukrao od oca Vladimira Kecmanovića, usmrtio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole.