AKTUELNO

Jutros oko 7 sati, prolaznici su pronašli telo mladića (26) na trotoaru u Ulici carice Milice. Nažalost, uprkos brzoj intervenciji Hitne pomoći, medicinska ekipa je mogla samo da konstatuje smrt mladića.

Prema nezvaničnim informacijama, čini se da je mladić preminuo prirodno, budući da na telu nisu uočene nikakve povrede koje bi ukazivale na nasilnu smrt. Hitna pomoć je odmah pozvana nakon što su prolaznici primetili mladića na trotoaru.

Policija je sprovela uviđaj na mestu događaja, a prema nalogu tužioca, telo nesrećnog mladića transportovano je na Institut za sudsku medicinu. Obdukcija će biti izvršena kako bi se tačno utvrdio uzrok smrti.

Šta raditi u slučaju pronalaska beživotnog tela? Pronalaženje beživotnog tela može biti veoma emotivno i stresno iskustvo. Ako se nađete u takvoj situaciji, sledite ove korake: Pozovite hitnu pomoć: U većini zemalja, pozivanje hitne pomoći (broj 112 ili lokalni hitni broj) prvi je korak. Obavestite ih o situaciji i pratite njihove instrukcije. Ne dirajte telo: Ostanite smireni i ne pokušavajte dirati ili pomerati telo. Postoji mogućnost da su prisutne forenzičke ili medicinske činjenice koje bi mogle biti bitne za istražitelje. Obavestite policiju: Ako niste već obavestili policiju, učinite to odmah. Oni će pokrenuti istragu i preduzeti dalje korake prema potrebi. Ostanite na mestu događaja: Ako je to moguće, ostanite na mestu događaja dok ne stignu hitna pomoć i policija. Važno je da ne menjate ništa na mestu događaja kako biste sačuvali integritet scene.