AKTUELNO

Bogdan J. (23) ranjen je sinoć u pucnjavi na Karaburmi, dok je njegova devojka prošla bez povreda u rafalnoj paljbi. Pucnjava se dogodila sinoć oko 20.15 sati u Danteovoj ulici na Karaburmi u parku kog okružuju zgrade.


- Čulo se nekoliko rafala ali smo mislili da su u pitanju petarde ili tako nešto s obzirom na to da je ovo, kao što vidite navijački kraj Partizana. Stalno ono nešto slave, proslavljaju, prave bakljade. Izašao sam na prozor i video kako jedna devojka beži, dok mladić leži nasred parka i viče: "Mamu vam vašu. Platićete za ovo!" a onda je počeo da doziva pomoć - kaže sagovornik.


On dodaje da su se ubrzo okupili navijači i komšije.


- Došla je i policija i Hitna pomoć ceo kraj su blokirali. Kasnije sam čuo od komšija da je ranjen u noge, to vam je klasična opomena tako je bilo i u moje vreme - rekao je sagovornik.


Kako objašnjava, mladić je iz ovog kraja grada i problematičan je.


- Ima određena grupica momaka koja je poznata u kraju i to svi znaju... Bave se drogom i svi gledaju da ih se klone, pa tako je bolje ne pričati o tome. Nije bezbedno. Bio je i hapšen zbog narkotika, a priča se i da mu ovo nije prvo ranjavanje - rekao je sagovornik.


Uplašeni stanari zgrada kažu da je sinoć bio blokiran ceo kraj u kojem se dogodila pucnjava.


- Policije je bilo na svakom ćošku, sve su ispitivali. Opšti haos je bio - kaže sagovornik.


Ranjen u butine


Podsetimo, Bogdan J. (23) ranjen je sinoć na Karaburmi. On je zadobiio dve prostrelne rane iz vatrenog oružja u predelu butine. Nakon ukazane prve pomoći prevezen je u Ugrentni centar.


Kako je sinoć za medije ispričao jedan od stanara okolnih zgrada, on je najpre video devojku koja je krenula ka parku, a zatim je začuo pucnjeve.


- Video sam je sa balkona. Kada je čula pucnjeve, pokrila je uši i pobegla. Delovalo mi je kao da puca petarda. Nisam imao predstavu da je pištolj - rekao je on.

Autor: