AKTUELNO

Aleksandar J. (16) i Nikola M. (14) iz Sremske Mitrovice nestali su pre nekoliko dana, a njihov nestanak prijavljen je policiji u ponedeljak 5. februara. Apel za bilo kakvu informaciju o njima kruži društvenim mrežama.

- Policiji je prijavljen nestanak dvojice tinejdžera 5. februara i intenzivno se radi na njihovom pronalasku - navedeno je iz PU Sremska Mitrovica.

Kako je rekla Milena Mijatović, majka nestalog Nikole, svog sina je poslednji put videla u subotu oko 21 sat.

- Ujutro kad sam se probudila njega nije bilo. Kako se uopšte nije pojavljivao, krenuli smo u potragu za njim, tražili smo ga po celoj Mitrovici i Laćarku, ali uzalud. Čuli smo da i porodica njegovog druga Aleksandra traga za njim i povezali da su možda negde zajedno pobegli. Ovim putem molim svog sina da se vrati kući gde god da je i šta god da je uradio. Sine, vrati se kući, moli te tvoja majka - kroz plač poručuje Milena Mijatović, majka nestalog Nikole.

Na sebi imao duks, trenerku, jaknu i patike

Nikola je na sebi imao sivu duksericu, tamoplavu trenerku, crnu jaknu i šarene patike. Dečak je sa sobom poneo mobilni telefon sa majčinom karticom, ali je od nedelje telefon ugašen.

Dečaci nestali istovremeno

Kako navode članovi porodice na društvenim mrežama, Aleksandar i Nikola su nestali u nedelju oko pola pet i od tada im se gubi svaki trag.

Autor: