AKTUELNO

Sumnja se da je u poslednjih nekoliko dana, iz hola jedne zgrade u Zrenjaninu ukrao bicikl, iz jedne prodavnice mobilni telefon, a iz ekspoziture mobilnog operatera smart sat!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, intenzivnim radom, rasvetlili su četiri krađe, i po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu, uhapsili E. Z. (26) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

Sumnja se da je on juče iz jedne prodavnice sportske opreme u Zrenjaninu, radnici ukrao mobilni telefon, a policija ga je ubrzo identifikovala i kod njega pronašla ukradeni telefon, koji je vraćen vlasnici.

Takođe se sumnja da je, u poslednjih nekoliko dana, iz hola jedne zgrade u Zrenjaninu ukrao bicikl, iz jedne prodavnice mobilni telefon, a iz ekspoziture mobilnog operatera smart sat.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu. Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana.