AKTUELNO

U Tutinu je juče sahranjen dvadesetsedmogodišnji Nusret Destanović koji je svirepo ubijen. Imao je 22 uboda nožem, a njegovo telo je pronađeno u bunaru.

Policija je uhapsila tri osobe i odredilaim pritvor do 30 dana dok je glavnoosumnjičeni u bekstvu.

Prema prvim informacijama ljubavni trougao doprineo je da dođe do ovog nesrećnog slučaja.

Dejan Radenković, bivši pomoćnik načelnika Uprave kriminalističke policije, rekao je da je ubijeni Nusret bio u emotivnoj vezi sa zaovom svoje sestre i da je njegovom ubistvu prethodilo neko njihovo dopisivanje i prepucavanje telefonom koje Nusret nije toliko shvatio ozbiljno.

Foto: TV Pink Printscreen

- Inače radi se o čoveku koji nema krivični dosije, dok ovaj ubica za kojim se traga ima za sada utvrđena određena krivična dela koja mu se stavljaju na teret, da je došao zajedno sa prijateljem, da je uz pomoć ili nagovor i uz pretnju uspeo da ga namami da dođe, pod izgovorom da treba da se nađe sa svojom ljubavnicom, njegovom bivšom ženom da ga je tu sačekao sa prijateljem. Prvo su ga udarili štanglom, a zatim uboli nožem oko 20 puta, a onda su otišli do susednog sela i bacili ga u bunar - kaže Radenković dodajući da je ubica nakon toga otišao iz zemlje uz pomoć svog prijatelja.

Kako je reako osumnjičeni za ubistvo Sead Z. je sumnjao da će uspeti da se izvuče i samim tim je i pobegao u inostranstvo.

U medijima se špekuliše šta je motiv ubistva, neko kaže da je ljubomora, ali Radenković veruje da je pre u pitanju ego kod ubice koji je proradio.

Imamo situaciju gde bivši muž sa bivšom ženom priprema ubistvo njenog ljubavnika, to je rezultiralo hapšenjem bivše supruge ubice zbog sumnje neprijavljivanja i pripremanja krivičnog dela ubistva.

Aleksandar Cvejić, advokat, okarakterisao je ovaj slučaj kao svirepo ubistvo.

- Dvadeset i nešto uboda nožem i na kraju klasično klanje ukazuje na svirepo ubistvo, plus ovde imamo i elemenata podmuklosti ako je tačno da je nesrećni ubijeni pozvan preko poruke sa telefona žene sa kojom je bio u vezi, bivši suprug je izvršioc. Biće tu još elemenata koje ćemo tek da saznamo - kaže advokat.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao da je to pripremano već neko vreme uključujući i bekstvo, uništavanje dokaza...

- Dosta se kroz medije provlačilo da je to ubistv iz strasti, ubistvo iz strasti se dešava u momentu zaticanja na delu ovo je pripremano ranije. Ubistvo iz strasti se dogodi odmah, a ne organizuje se ekipa i pomagači. Ubistvo iz strasti nije, očigledno je povređeni ego plus mala sredina pri tome ubica se nije držao ni običaja te sredine iz koje je potekao - navodi advokat.

Autor: D. S.