AKTUELNO

Miljana Kecmanović majka Koste Kecmanovića dečaka monstruma sa Vračara, raspitivala se za obezbeđenje, za to kako sebi može da obezbedi nedodirljivost. Miljani smeta što je novinari snimaju i slikaju, kao i fotoreporteri koji je u stopu prate na suđenjima u Palati pravde. Ona bi tome, navodno, htela da stane na kraj.

Izvor i sam zapanjen drskošću Miljane Kecmanović u čudu prepričava šta je čuo:

- Zvala je nekoliko agencija za obezbeđenje lica posle početka suđenja njoj i njenom suprugu Vladimiru. Htela je da se detaljno raspita pod kojim uslovima može da se zaštiti od ljudi koji je okružuju i stalno gledaju, a posebno od onih koji joj prilaze. Ona želi privatnost i nedodirljivost! Možete misliti da majka zločinca hoće privatnost, dok su roditelji žrtava njenog sina pogođeni bolom i tugom strpljivi i pristojni sa predstavnicima medija. Hoće da zabrani novinarima da je bilo šta pitaju, snimaju i prate. Videli ste kako je reagovala dok su je posle održnog ročišta pratile dve novinarske ekipe. Drsko im je držala bukvicu, pa čak i zapretila - rekao je izvor Republike.

Iako mu nije poznato da li je sklopila dogovor sa nekom agencijom i unajmila lično obezbeđenje, naš izvor ističe da se Miljana Kecmanović obraćala i policiji i advokatima nakon suđenja da bi se informisala gde je granica do koje mediji, odnosno njihove ekipe smeju da idu u ulaze u njenu privatnost.

Foto: Tanjug/NEMANJA JOVANOVIĆ

Majke ubijenih devojčica i sestre školskog čuvara dolaze na suđenje u Palatu pravde

- Kostina majka je policiji rekla da se ona raspitala i da nju niko ne sme bez dozvole da snima i slika, a da se to opet radi. Kazala im je da se ne oseća bezbedno i da njenim snimanjem i objavljivanjem tih snimaka i fotografija doživljava kao poziv na linč - prepričao je izvor.

Suđenje Miljani Kecmanović optuženoj pošto je njen dnk nađen na jednom od ispaljenih metaka sina Koste, i njenom suprugu Vladimiru Kecmanoviću koji je istom tom sinu omogućio da uzme oružje i napravi masakr, prethodno ga obučavajući da puca, nedavno je počelo pred Višim sudom u Beogradu. U istom postupku sudi se i dvojici radnika streljane u kojoj se maloletni ubica obučavao.

Od decembra prošle godine vode se i dva parnična postupka koja su pokrenule porodice u masakru Kecmanovića ubijenih devetoro dece i školskog čuvara.