AKTUELNO

Telo Ivane Krivokapić (26) pronađeno je krajem decembra 2022. godine u iznajmljenom stanu na Zvezdari gde je živela, a zatekla su je zabrinuta braća koja su otišla da provere da li je dobro jer im se nije javljala na telefon. Ubrzo je ustanovljeno da je Ivana ubijena, a njen ubica je identifikovan, ali ni 14 meseci kasnije on nije priveden pravdi!

Otac ubijene devojke, Slobodan Krivokapić, i ovog meseca podelio je sećanje na svoju mezimicu sa porukom da će je se uvek sećati.

- Može li više biti nade? Može li biti sreće u ovom životu tuge? Nadam se, čekam, dani su dugi, noći još duže, a tišina srce lomi. Sećanja su najlepši trenuci života, dolaze da te podsete na nešto najlepše. Zato, nemoj mi zameriti što te se setim. Tebi ne može da smeta, ali meni puno znači - napisao je Ivanin neutešni otac.

Ivana je, da podsetimo, pronađena 24. decembra 2022. godine, a kako se sumnja ubijena je dva dana ranije.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva

- Obdukcijom tela devojke ustanovljeno je da je ugušena i to na taj način što joj je ubica rukom zapušio nos i usta i na taj način onemogućio disanje. Za ovaj zločin osumnjičen je Jetmir Gočaj koji se od dana kada je za njim raspisana poternica nalazi u bekstvu - podseća izvor Kurira i dodaje:

- U pitanju je državljanin Crne Gore, inače osoba kojoj je Ivana verovala i koga je pustila u stan kao prijatelja, a prema postojećim informacijama njih dvoje su oboje voleli planinu i planinarenje i tako su se i upoznali.

Na profilu osumnjičenog Gočaja su, nakon saznanja o ubistvu, osvanule njihove zajedničke fotografije i reči tuge koje je delio danima i pisao koliko mu je teško zbog njene smrti.

Foto: Pink.rs, Facebook.com/Privatna arhiva

- Zbog njegovih reči došlo je i do sumnje, a i njegov DNK je pronađen na mestu zločina. Utvrđeno je da se radi o zločinu iz strasti - podseća naš izvor.

Ivanini najmiliji, porodica i prijatelji, imaju samo najlepše reči za nju, a za prijateljstvo sa osumnjičenim Gočajem niko nije znao.

Prema nekim informacijama, sumnja se da je osumnjičeni pobegao na Kosovo i da se tamo skriva već godinu dana.

Autor: