AKTUELNO

Deca su pronađena danas u stanu pošto su roditelji samoubice identifikovani.

Bračni par koji je sinoć zajedno skočio u smrt sa solitera u Novom Sadu, prethodno je ubio svoju decu, dečaka i devojčicu stare jednu odnosno tri godine.

Deca su pronađena danas u stanu pošto su roditelji samoubice identifikovani.

U petak uveče, oko 22 časa, naselje Liman dva u Novom Sadu bilo je potreseno tragedijom kada su dvoje mladih ljudi skočili u smrt sa vrha solitera na Bulevaru cara Lazara, a danas je stigla još šokantnija vest da su pre toga ubili i dvoje dece..

Niko do danas nije znao o kome je reč, jer su u smrt rešili da odu sa solitera koji su po svoj prilici slučajno izabrali. Posle identifikacije utvrđeno je da se radi o mladom bračanom paru - muškarcu starom 23 godine i dve godine mlađoj devojci.

Oni su, kako Republika saznaje, pre nego što su se popeli a vrh solitera, histerično zvonili na interfon, pa im je neko, ne znajući šta spremaju i ko zvoni, vrata i otvorio.

Oni su se potom popeli na vrh solitera i odatle skočili.

- Čula se neka galama i lift nekih pola sata nije radio u tom periodu. Nismo znali šta se dešavala, ali smo ubrzo shvatili kada smo čuli rotacije policije i Hitne pomoći. Neko od komšija u dvorištu, sa druge strane zgrade, video je tela mladića i devojke i kad se pribrao nakon šoka pozvao je policiju. Svi smo se skupili. Prizor je bio jeziv, ležali su onako jedno do drugog u lokvi krvi... Policija je obezbedila deo dvorišta gde su pali. Oni najverovatnije nisu iz naše zgrade jer da jesu ne bi morali da razbiju ceo deo staklenih vrata kako bi izašli na krov, jer stanari imaju ključ. Naša zgrada ima 16 spratova, ali je jedan stanar od vešeraja na 17 spratu napravio stan tako da tu se nalazi i taj krov - rekao je jedan od stanara.