AKTUELNO

Nakon informacija da se na zidovima stana u kom je živeo mladi bračni par koji je sinoć skočio sa solitera, a u kojem su pronađena beživotna tela njihove dece, nalaze simoboli egipatske mitologije, kao i da policija i tužilaštvo istražuju navode da su L. P. S. i M. P. S. bili pripadnici sekte, oglasio se i naš poznati sektolog Dimitrije Pastuović.

On sumnja da se u ovom slučaju navodno radi o jednoj vrsti satanizma koja je povezana sa egipatskom magijom.

- Daj Bože da grešim, ali ovo je naša budućnost, a sve zahvaljujući društvenim mrežama i platformama na kojima mnogi šire priču o energijama, kosmosu, paganskim božanstvima - priča Pastuović.

Tri stvari Zapad traži od Srbije – jedna je uvođenje sankcija Rusiji
On dodaje i da poštovaoci ovih uverenja šire svoju propagandu i tako uspevaju i da, najpre, zatruju omladinu.

-To su zlonamerni ljudi, šire svoje gluposti i truju decu, poput njih, i to namerno. Ovo je zlo - kazao je.

Pastuović je za napomenuo i da je ranije upozoravao na "satanizam" i da će ovakih slučajeva biti još u budućnosti.

- Nažalost, ovo je uzelo maha, a da bi se ovome stalo na put mora se doneti zakon. Država, crkva, policija, svi moraju da se uključe i da se sprovode kazne - zaključio je sektolog.

Nakon što istraga bude završena, biće poznato više detalja o ovoj tragediji.

Podsetimo, crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije pronađeni su na zidovima stana u kom je živeo mladi bračni par i u kom su pronađena tela dece.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, ova otkrića navela su policajce da posumnjaju da su L. P. S. i M. P. S. bili članovi sekte. Tužilaštvo u saradnji sa policijom proverava ove navode.

Tela njihove dece koja su mrtva pronađena u tom stanu poslata su na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Komšije su šokirane zbog nezapamćenog zločina koji se dogodio u ovom kraju. Kako su istakli ništa nije slutilo da bi moglo da dođe do ovako velike tragedije.

Autor: