AKTUELNO

Komšije bračnog para iz Novog Sada, koji je skočio u smrt sa solitera, u šoku su, naročito posle saznanja da su u kući pronađena tela njihove dece, dečaka od jedne i tri godine.

Oni su u kući u Petrovaradinu živeli kao podstanari, a prema rečima komšija, pre nekoliko dana suprug vlasnikove nećake bio je u dvorištu.

"B. je pre nekoliko dana došao kako bi obrezao drveće i sredio dvorište. Dečko je sve sredio, a potom je očistio i veliku kuću. Nakon toga je otišao, kako smo čuli, ništa nije primetio da se dešava sa ovom porodicom", kaže naš sagovornik i dodaje:

Foto: Tanjug /Dopisnik Novi Sad

"Sumnjamo da se nakon toga sve desilo, jer bi čovek primetio da nešto nije u redu. Sigurno bi prijavio da je nešto posumnjao, iako si bili čudni tako nešto bi se videlo, ne verujemo da su mrtve sinove držali neko vreme, pa onda otišli da se ubiju. Verovatno se sve dogodilo tog dana".

SOS

SOS linija na koju se mogu javiti osobe koje pomišljaju na samoubistvo je 080/309-309, opcija 1. Servis je besplatan a stručnaci koji pružaju pomoć na ovom broju rade 24 sata dnevno, 365 dana u godini.