AKTUELNO

Miljana Kecmanović, majka dečaka-ubice koji je 3. maja prošle godine počinio stravičan masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", od prvog dana stala je na stranu svog sina i odlučila da se svim silama bori za njega, ali i celu porodicu.

Međutim, ono što ona nikako nije očekivala jeste da joj sin nakon svega okrene leđa!

- Kosta je počinio zločin kakav se ne pamti u Srbiji, a potom izjavio kako je sve to uradio kako bi njegova majka patila. Miljana je i nakon toga stala u njegovu zaštitu i od prvog dana bila istrajna u nameri da uradi sve što može kako bi njen sin, ali i suprug koji je iza rešetaka, prošli sa što manjim posledicama - objašnjava izvor upoznat sa slučajem, pa dodaje:

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

- Ono što nikako nije očekivala je da joj sin nakon svega okrene leđa i izjavi da ga ona ne zanima, te da ne želi da čuje za nju. Iako Miljana sve od sebe daje da deluje kako je ništa ne dotiče i kako sve može da podnese, ponašanje njenog sina ju je dotuklo.

Foto: FOTO: Univerzum HD Media/N.M.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je uleteo u obrazovno-vaspitnu ustanovu u 8.40 časova i prvo ubio radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, a onda se ustremio na tri devojčice i njih lišio života.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Krvavi pir je nastavio u kabinetu za istoriju gde je njegovo odeljenje imalo čas. Pucao je u nastavnicu i u đake, ubio petoro i ranio šestoro dece i nastavnicu. Nakon 12 dana još jedna učenica je podlegla povredama čime se ukupan broj žrtava popeo na deset.