AKTUELNO

Dete je, u saradnji policije i Centra za socijalni rad, odmah trasportovano u Klinički centar Vojvodine gde će biti ispitano!

Uznemirujući video poklanih životinja na svom profilu objavio je njihov vlasnik, nakon što mu je dečak (13) sekirom ubio ceo tor.

Dete je, u saradnji policije i Centra za socijalni rad, odmah trasportovano u Klinički centar Vojvodine gde će biti ispitano.

"Dete od 13, 14 godina ušlo i sekirom ubilo 12 jaganja. Sekirom im je razbijao glave, evo ih ovde. Veliku štetu nam je napravio", rekao je u snimku potrešen čovek.

Dodao je i da se uopšte ne oseća dobro, a ispod objave nizali su se komentari šokiranih poznanika.

"Zlikovac od malih nogu, taj će sutra i ljude", "Sad su nažalost životinje, sledeći su ko zna ko", "Užas kakav to mozak treba da bude", ovo su samo neki od komentara.

Dečak je imao jako teško detinjstvo. Majka ih je napustila, otac je šlogiran, a brat mu je godinama u zatvoru zato što je više puta silovao njihove dve rođene sestre.

Poslednjih godina ova porodica je živela u staroj kući čoveka čije je ovce sada pobio. Jedna od sestara je radila kao čobanica, a i ovaj dečak joj je u tome neretko pomagao.