AKTUELNO

U Novom Pazaru, napadu maloletnika na radnika na administrativnim poslovima u PU Novi Pazar, N.R.(26), teško je povređen. Napad se dogodio u kafiću u centralnoj gradskoj Ulici Stevana Nemanje, nakon svađe koja se odigrala u toaletu kafića.

Svađa je počela u toaletu kada je N.R. pokušao da uđe, ali je zatekao maloletnika unutra. Situacija je eskalirala kada je maloletnik izvadio nož i izbo N.R.-a u noge i u testise. Ova neobična i brutalna povreda izazvala je gubitak velike količine krvi, ali je N.R. uspešno operisan i sada se nalazi u stabilnom stanju, prenosi Informer.

- Iako se u početku mislilo da je policajac povređen ispostavilo se da je reč o radniku na administrativnim poslovima u PU Novi Pazar. Prema prvim informacijama svađa je počela u toaletu. Navodno, povređeni muškarac je došao do toaleta koji je bio zauzet, a u njemu je bio maloletnik. Verovatno se zadržao nego što je trebalo, te mu je policajac prebaciošto se zadržao. U tom trenutku maloletnik je potegao nož - objašnjava izvor.

Nesrećni N.R. nije uspeo da reaguje na ovaj iznenadni napad, a povreda koju je pretrpeo bila je dosta teška. Ovo nasilno delo maloletnika izazvalo je šok i zabrinutost u lokalnoj zajednici, a slučaj je privukao veliku pažnju javnosti.

Prema njegovm rečima, napadnuti muškarac verovatno je bio zatečen ovakvim napadom te nije stigao ni da reaguje.

- Maloletnik je nesrećnog čoveka izbo po nogama ali u testise. Ta povreda je bila dosta teška, te je izgubio mnogo krvi. Prevezen je u bolnicu gde je hitno operisan i sada je u stabilnom stanju - rekao je sagovornik.

Policija je odmah reagovala na ovaj slučaj i preduzela mere kako bi identifikovala i privela počinioca ovog brutalnog napada. Očekuje se da će nadležni organi preduzeti odgovarajuće korake kako bi se osigurala bezbednost građana Novog Pazara.