AKTUELNO

Policija i dalje neumorno traga za telom Danke Ilić(2), devojčice koja 26. marta ubijena kod Banjskog Polja.

Privedena su dvojica muškaraca zbog sumnje da su počinila ovaj zločin, a jedan od njih je u tužilaštvu priznao zločin, dok se drugi branio ćutanjem.

Njima je određen pritvor do 30 dana.

Kako je danas potvrdio načelnik UKP-a Ninoslav Cmolić danas će biti ponovo biti pretražene kuće osumnjičenih, ali i šira okolina.

"Biće pretražene septičke jame, ići ćemo i na groblje. Ima mnogo lokacija koje ćemo danas obići", rekao je Cmolić.

Podsetimo, osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2) saslušani su sinoć u tužilaštvu, a tom pirilikom jedan od osumnjičenih je priznao zločin, dok se drugi branio ćutanjem.

Foto: Informer.rs

"Osumnjičena lica su saslušana u tužilaštvu, kojom prilikom je D.D. u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, dok se J.S. branio ćutanjem", navodi se iz Tužilaštva.

Na predlog tužilaštva, sudija za prethodno postupak Višeg suda u Zaječaru osumnjičenima je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Pritvor im je određen zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti da utiču na svedoke i da unište ili uklone tragove izvršenja krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Radnici JKP "Vodovod" D. D. (50) i S. J. (50) uhapšeni su u četvrtak pod sumnjom da su 26. marta ove godine ubili Danku Ilić (2).