AKTUELNO

Nakon što je obavljena višesatna pretraga za telom devojčice Danke Ilić (2) u selu Zlot kada je pretraženo dvorište i objekti komšinice Dragice Šuji koja u pomenutom selu ima kuću, dok živi već 25 godina u Austriji, a onda potom i dvorište osumnjičenog Dejana i njegove porodice, policijske snage povukle su se iz ovog mesta zajedno sa vatrogascima spasiocima.

Naime, pretraga za telom dvogodišnje Danke Ilić sada je usmerena na potpuno novu lokaciju, i to nekoliko kilometara udaljenu od kuće Dragijevića gde je prethodno pretraženo dvorište osumnjičenog.

Podsećamo, posle detaljne pretrage bunara, dvorišta, kuće i ostalih pomoćnih objekata komšinice Dragice, policija je svoj rad usmerila ka dvorištu osumnjičenog Dejana Dragijevića, nakon što je sa lisicama na rukama dovezen jedan od braće Dragijević, koji su, podsetimo, zajedno sa ocem takođe privedeni zbog istog zločina.

Kombinirka je radila satima, a pored vatrogasaca spasilaca, bili su prisutni I forenzičari, nakon čega su se svi zajedno povukli noseći najverovatnije dokaze u džakovima koji će biti poslati na veštačenje.

Pored jednog od osumnjičenog koji je bio na licu mesta gde je vršena današnja pretraga, dovezena je i majka ubice Dragijevića, koja je neposredno pre toga bila na saslušanju.

Nažalost, uprkos detaljnoj pretrazi, agonija se produžava s obzirom na to da telo devojčice nije pronađeno.