AKTUELNO

Potraga za telom dvogodišnje devojčice Danke Ilić traje i dalje, a kako saznaje ekipa Kurira, policija je na novu lokaciju koju pretražuju dovela jednog od osumnjičenih za ovaj svirepi zločin.

Pored policijskih službenika, na licu mesta je i inspektor zajedno sa osumnjičenim, najverovatnije bratom Dejana Dragijevića, koji se sumnjiči da je ubio malu Danku.

Inspektori pokušavaju što više informacija da izvuku od osumnjičenog koga su doveli na novu lokaciju u nadi da će ih dovesti do mesta gde se nalazi telo devojčice.

Nakon što je obavljena višesatna pretraga za telom devojčice Danke Ilić (2) u selu Zlot kada je pretraženo dvorište i objekti komšinice Dragice Šuji koja u pomenutom selu ima kuću, dok živi već 25 godina u Austriji, a onda potom i dvorište osumnjičenog Dejana i njegove porodice, policijske snage usmerile su potragu na drugu lokaciju.

Podsećamo, posle detaljne pretrage bunara, dvorišta, kuće i ostalih pomoćnih objekata komšinice Dragice, policija je svoj rad usmerila ka dvorištu osumnjičenog Dejana Dragijevića, nakon što je sa lisicama na rukama dovezen jedan od braće Dragijević, koji su, podsetimo, zajedno sa ocem takođe privedeni zbog istog zločina.