AKTUELNO

Hitna pomoć stigla je ispred kuće Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2).

Nekoliko bolničara je ušlo u kuću u selu Zlot kod Bora, javlja Blic.

Pretpostavlja se da se u kući trenutno nalazi samo majka Dejana Dragijevića, pošto su njegov otac Rade i brat Dalibor juče uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u sakrivanju tela ubijene Danke Ilić.

Podsetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević, koji su uhapšeni zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, saslušani su u petak uveče, a juče im je određen pritvor. Dragijević je pred tužiocem priznao zločin, dok se Janković branio ćutanjem. Obojici je potom određen pritvor do 30 dana.

Policija je u međuvremenu uhapsila Radeta i Dalibora Dragijevića, oca i brata Dejana Dragijevića, zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo ubijene devojčice. Oni bi danas trebalo da budu saslušani.

Dejan Dragijević juče je u pratnji policije doveden ispred kuće u kojoj živi u selu Zlot, dok je cisterna ispumpavala septičku jamu oko kuće u potrazi za telom Danke Ilić, ali ništa nije pronađeno.

Nakon saznanja da je Hitna stigla u dvoriše porodične kuće, objavljeno je i da je u zatvoru preminuo Dalibor, brat osumnjičenog za Dankino ubistvo.