AKTUELNO

Svetlana Dragijević, majka Dejana koji je osumnjičen za ubistvo Danke Ilić (2), i Dalibora koji je bio osumnjičen za zakopavanje tela, ali je onda preminuo.

Staricu smo kontaktirali u trenutku kada je žurila u grad.

- Evo, žurim u Bor. Jesu me saslušavali policajci, i to četiri puta. Bilo mi je strašno. Ništa drugo ne znam i ne čitam medije. Sada žurim u Bor da nešto završim - rekla je Svetlana Dragijević za Alo!.

Njeni sinovi uhapšeni su prošle nedelje zbog ubistva devojčice Danke Ilić. Stariji sin Dejan (50) nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je dete zadavio golim rukama i sakrio telo, a njegov mlađi brat Dalibor bio je osumnjičen da mu je pomogao da premesti telo na drugu lokaciju, ali je on u subotu umro u pritvorskoj jedinici PU Bor od posledica infarkta.

Foto: Informer.rs, Društvene mreže

Pripadnici MUP danas pretražuju drugi deo Lazarevog kanjona, nakon što su zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja, pretražili prvih 3,5 kilometara. Pretražena je i jama iznad kanjona, doboka 70 metara.

Dvogodišnja Danka ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju, a prošle nedelje je otkriveno da je ubijena.

Zbog ovog svirepog zločina kao glavnoosumnjičeni u četvrtak su uhapšeni Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50). Posle njih u petak su privedeni i Dalibor (40) i Rade Dragijević (73), Dejanovi brat i otac, zbog sumnje da su pomogli u premeštanju tela, dok su Srđan i Dejan osumnjičeni da su kolima pregazili devojčicu, koju je Dejan, prema krivičnoj prijavi, zadavio golim rukama.

Autor: