AKTUELNO

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu Novi Pazar-Raška poginule su tri osobe, potvrđeno je u MUP-u.

Kako kažu, do nesreće je došlo kada je automobil novopazarskih registracija udario u autobus i zatim sleteo sa puta.

Tri žrtve, dva muškarca i žena nalazili su se u automobilu, dok je troje putnika iz autobusa lakše povređeno.

Do nesreće je došlo jutros oko osam sati, a uviđaj je u toku.

Načelnica Hitne službe u Novom Pazaru Misala Aličković rekla je da je njena služba u 8.05 primila poziv da se desila saobraćajna nesreća i da su na licu mesta zatekli stravičan prizor - "smrskani automobil, sa tri osobe unutra, koje nisu davale znakove života i na licu mesta su ostali mrtvi".

- Vatogasna ekipa je uspela da oslobodi tela, međutim, nažalost, ništa nije moglo da se učini - rekla je Alečković i dodala da je u autobusu bilo tri povređene osobe, koje su se javile u ambulantu Hitne službe sa lakšim povredama.

Portparol Zdravstvenog centra u Novom Pazaru Suada Gicić Skenderi rekla je za Tanjug da će obdukcija nastradalih biti obavljena u toku dana, kao i da su stradali muškarci imali po 32 godine, a devojka je imala 27 godina.

Takođe, prema njenim rečima, dvema povređenim putnicama autobusa konstatovane su kontuzione povrede lica i one su puštene kući, a u toku je dijagnostika treće povređene osobe koja se javila hirurgu, a radi se o kontuzionim povredama grudnog koša.

Sutra Dan žalosti u Novom Pazaru zbog poginulih u udesu

Na teritoriji Grada Novog Pazara sutra će biti Dan žalosti, zbog pogibije troje ljudi u saobraćajnoj nesreći, odlučilo je Gradsko veće na vanrednoj sednici. Gradsko veće pozvalo je da svi programi u gradu budu prilagođeni Danu žalosti. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na magistralnom putu Novi Pazar-Raška poginule su tri osobe. Do nesreće je došlo kada je automobil novopazarskih registracija udario u autobus i zatim sleteo sa puta. Živote su izgubila dva muškarca i žena koji su se nalazili u automobilu, dok je troje putnika iz autobusa lakše povređeno.

#Poginuli

#Saobraćajna nesreća

'