AKTUELNO

U jednom danu od smrzavanja umrle dve osobe.

Obe žrtve ledenog talasa su sa juga zemlje, gde su i zabeležene najniže temperature.

U bosilegradskom selu Jarešniku u snegu je pronađeno, u jarku pored puta, telo 49-godišnjeg muškarca, što je druga žrtva ledenog vremena u Srbiji, prenose Južne vesti.

Prema nezvaničnim informacijama, do smrti je došlo usled smrzavanja.

To je druga žrtva smrzavanja na jugu Srbije, nakon što je u doljevačkom selu Malošište pronađeno telo 75-godišnjeg muškarca.

Južne vesti navode da u policiju u Vranju nisu želeli da iznose ostale podatke, ali da im je potvrđeno da je slučaj prijavljen u utorak oko 18 sati, te da je policija je izašla na lice mesta, kao i da je lekar konstatovao da na telu ne postoje tragovi nasilne smrti. O slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Vranju.

Stariji meštanin iz Malošišta, čija je porodica prijavila da je nestao u ponedeljak, pronađen je mrtav na poljskom putu u ataru ovog mesta u opštini Doljevac, a prema prvim nalazima on je preminuo usled smrzavanja.

Kako se navodi, u pitanju je V.M (75) koji je bolovao od senilne demencije, a njegov nestanak prijavili su članovi najbliže porodice u ponedeljak uveče posle čega je pokrenuta potraga.

Beživotno telo čoveka pronađeno je juče ujutro na lokalnom poljskom putu na mestu zvanom "Zbirište" u ataru Malošišta. Ustanovljeno je da je preminuo usled smrzavanja, a nikakve druge sumnjive okolnosti nisu uočene.

#Smrt

#Sneg

#Zima

'