AKTUELNO

Policija i dalje traga za otmičarima.

Petnaestogodišnju N.Đ. otela su u subotu uveče dvojica muškaraca u ulici Milunke Savić u Lazarevcu, a zatim se dugo najstrašnije iživljavala nad njom.

Oni su je nakon brutalnog prebijanja izbacili iz kola kod Vatrogasnog doma, a policija intenzivno traga za dvojicom napasnika koji se sumnjiče za otmicu, prebijanje i nedozvoljene polne radnje.

Devojčicu su u Ulici Veljka Vlahovića pronašli njen ujak Dejan Marinković i policajac koji živi u blizini.

Policajac je obavestio hitnu pomoć, koja je devojčicu odvela u bolnicu gde je pregledana, a rezultati se očekuju i biće prosleđeni policiji koja je počela istragu.

- Krenula sam kod komšije po novac kako bih otišla do prodavnice. U ulici se zaustavio sivi "fijat punto" sa zatemljenim staklima i muškarac me je pitao da li se poznajemo. Počela sam da bežim, ali je on otvorio zadnja vrata u uvukao me u auto. Onda je počeo da me dodiruje, ispričala je devojčica.

Ona objašnjava da je u kolima bio još jedan muškarac.

- Jedan je ćelav, krupan, na glavi ima tetovažu lava i veliki ožiljak na licu. On mi je udarao šamare i gurao mi glavu u neki beli prah, ali ja sam se otimala. Udario me je motkom tri ili četiri puta, pa je nastavio da me šamara celim putem. Pričao je da me je oteo zbog mog ujaka. Pokrio mi je oči, pa nisam videla gde me voze, priča N. Đ.

Ona dodaje da ju je tetovirani muškarac sve vreme udarao, pa joj je slomio ruku.

Uzeo mi je telefom, pa slao poruke mom ujaku. Od batina sam se onesvestila. Probudila sam se tek u hitnoj pomoći. Ujak Dejan Marinković kaže da su ga otmičari zvali telefonom i puštali mu da sluša kako devojčica vrišti.

- Neko ju je oteo zbog mene, a ja nikom ništa nisam uradio. Puštali su da čujem kako vrišti. Na kraju su mi rekli da dođem na lokaciju gde će je predati, priča Dejan.

J. Stanković

#Dete

#Otmica

#Policija

#devojčica

'