AKTUELNO

Hitno je prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

U Beogradu se noćas dogodila teška saobraćajna nezgoda na starom Novosadskom putu, kod aerodroma Batajnica, kada je muškarac udario automobilom u drvo topolu i tom prilikom zadobio višestruke prelome i povrede, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, do te nezgode je došlo u 01:41 sati, nakon čega je 26-godišnji muškarac prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

U 20:32 sati dogodila se druga saobraćajna nezgoda, u Višnjičkoj ulici kod broja 115 na Paliluli, pri čemu su lakše povređene tri osobe od kojih dve ženske od 18 i 48 godina i 41-godišnji muškarac, koji su zadobili istegnuće vrata i tupe povrede glave.

Hitna pomoć je, navela je Macura, noćas imala ukupno 103 intervencije od kojih 16 na javnom mestu, a za pomoć su se, od hroničnih bolesnika, najviše javljali astmatičari, maligniteti, psihijatrijski bolesnici i, u manjem broju, srčani bolesnici.

U jučerašnjoj tuči navijača Crvene zvezde i Partizana teško je povređen 29-godišnji mladić, koji je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

#Hitna pomoć

#Saobraćajna nesreća

'