AKTUELNO

Muškarac je hitno prevezen u bolnicu.

Muškarac iz Rumunije (53) ostao je bez penisa pošto se, tokom spremanja drva za ogrev, igrao testerom.

Njemu je pomagao komšija (43), koji je pokušao da se našali sa njim, te je krenuo testerom ka njemu. Šala se pretvorila u tragičan slučaj, jer je baš u tom trenutku muškarac zakoračio ka njemu, pa ga je testera pogodila tačno u prepone.

- Držao sam testeru i rekao sam mu "pazi, mogao bih da ti isečem kolena". To je bila šala. Nisam stvarno želeo da ga isečem - objasnio je kako je došlo do bizarne nesreće komšija žrtve.

Istog trenutka pozvali su hitnu pomoć i teško povređenog drvoseču odvezli u bolnicu.

Hirurzi su pokušali da spasu penis muškaraca u meri u kojoj je to moguće. Srećom, nije životno ugrožen, a nakon operacije doktori su njegovo stanje opisali kao ozbiljno, ali stabilno. Za sada nije poznato da li će nakon operacije i dalje imati seksualnu funkciju.

On je otac troje odrasle dece, a trenutku kada se incident dogodio, njegova supruga i njihov 14-godišnji sin bili su u blizini.

- Sekli smo drva za zimu i zvali smo komšiju da nam pomogne. Odjednom videla sam svog muža krvavog - ispričala je supruga žrtve loklanim medijima i dodala da razmišlja da tuži komšiju.

I policija je pokrenula istragu tokom koje bi trebalo da bude utvrđeno da li je možda u pitanju bio nameran napad.

- Pomagao sam mu da iseče drva i eto šta se dogodilo. Nisam kriminalac. Nadam se da neću otići u zatvor - rekao je komšija žrtve.

I. P.

#Hitna pomoć

#Penis

#Policija

#Testera

'