AKTUELNO

Devet osoba povređeno je u pet saobraćajnih nesreća tokom noći i rano jutros u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Dva mladića, starosti od 17 godina, teško su povređena kada je tramvaj u 23:50 časova u Nemanjinoj ulici oborio motocikl na kojem su se nalazili, te su prebačeni u Urgantni centar.

Na lice mesta su upućene dve lekarske ekipe, a jedan mladić je zadobio teške i višestruke povrede, dok je drugi imao prelom leve noge. Jedan muškarac lakše je povređen u udesu u 04:27 časova na Mostarskoj petlji, u smeru ka beogradskom sajmu, odnosno Bulevaru Vojvode Mišića, i odvezen u Ugrentni centar.

U 23 sata došlo je do udesa na uglu dr Ivana Ribara i Vojvođanske, na kružnom toku, a dva muškarca, starosti od 24 i 27 godina, prijavila su bol u leđima, te nisu vožena dalje.

Jedan muškarac (32) zbrinut je na licu mesta nakon saobraćajne nesreće u 21:55 časova u Bulevaru kralja Aleksandra.

U saobraćajnoj nesreći u 19:16 časova u ulici Mileve Marić Ajnštajn, na poligonu, lakše su povređena dvojica muškaraca, starosti od 22 i 33 godine, dok je jedna devojka (25) teško povređena jer je zadobila prelom potkolenice, a svi su prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 103 puta, od kojih 24 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali astmatičari, a bilo je i osoba u alkoholisanom stanju koji su se javljali Hitnoj pomoći.

#Hitna pomoć

'