AKTUELNO

U policijskoj akciji na teritoriji Užica, uhapšena su tri muškarca zbog sumnje da su oko 13h u bašti jednog kragujevačkog kafića brutalno pretukli Marinka M.(36) i dali mu rok od sat vremena da im donese 11.000 evra.

U suprotnom, zapretili su da će mu napasti porodicu. Marinko M. je završio u bolnici. Odmah po saznanju šta se dogodilo, policija je krenula u akciju i u saradnji sa Tužilaštvom, za sada su uhapšena tri napadača zbog zlostavljanja i mučenja, kao i pokušaja iznude.

Za četvrtim napadačem se traga. Zanimljivo je da se među huliganima koje je prijavio pretučeni Marinko M. nalaze Miro J.(31) i Novak T.(27), koji su pre 15 dana uhapšeni zbog sumnje da su ispred jednog restorana u Kragujevcu pretukli nekoliko ljudi, među kojima su bili fudbalski reprezentativac Srbije Filip Kostić i njegov rođak.

Policija je tada podnela krivične prijave protiv Mira J. i Novaka T. zbog nanošenja teških povreda. Međutim, pušteni su da se brane sa slobode odlukom sudije za prethodni postupak, iako obojica imaju ozbiljan kriminalni dosije.

M.Mijatović

#Hapšenje

#Napad

#Užice

'