AKTUELNO

U Bulevaru oslobođenja u Beogradu pronađeno je telo muškarca, potvrđeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Kako je za portal Pink.rs, potvrđeno iz Hitne pomoći, beživotno telo mlađeg muškarca pronađeno je mrtvo u Bulevaru oslobođenja, kod broja 128 u jednom parkiću.

- Poziv smo primili jutros u 5 i 45 sati. Ekipe su odmah poslate na teren i lekari Hitne pomoći su konstatovali smrt na licu mesta - rekao je za Pink.rs Mirko Lutovac portparol Hitne pomoći.

Kako je rekao okolnosti pod kojima je preminuo muškarac su veoma sumnjive.

- Lekar nije uspeo da proceni od čega je rana, bilo je puno krvi na njemu,  da li je ubistvo ili samoubistvo to će utvrditi policija - rekao je Lutovac.

Prema nezvaničnim informacijama, na licu mesta bilo je mnogo krvi i čaura.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema našim saznanjima policija je odnela telo, a u MUP-u je rečeno da je dalje istraga u toku. Po, prema nekim informacijama, u pitanju je ubistvo, a prema svedočenju komšija iz okolnih zgrada u blizini parka u kome se zločin i dogodio, rekli su da nisu čuli pucnjeve, niti bilo kakvu buku. Za ovaj nemili događaj saznali su kada je na lice mesta došao veliki broj policajaca.

Kada su pronašli telo mladića, policija je zatvorila sve prilaze parku, kako bi obavili uviđaj i sačuvali eventualne tragove koji bi otkrili ubicu.

#Beograd

#Muškarac

#Smrt

'