AKTUELNO

Osam osoba povređeno je u pet saobraćajnih nezgoda protekle noći u Beogradu, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Saradnik Hitne pomoći za komunikaciju sa medijima Mirko Lutovac kazao je da je muškarac (30) povređen u saobraćajnoj nezgodi jutros nešto pre pola šest u Rušnju zbog čega je nakon ukazane pomoći prevezen na Institut za Ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica".

Dva muškarca od 53 godine povređena su u udesu koji se u ponoć dogodio u Ulici Svetog Nikole posle čega su prevezeni u Urgentni centar, dok su u saobraćajnoj nezgodi na Surčinskom putu oko 23 časa povređene devojke od 18 i 26 godina, kao i žena (63).

Saobraćajne nezgode dogodile su se i u naselju Železnik oko 21.40 kada je povređen muškarac (50), kao i u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu u 20.20 gde je povređena žena (56), koja je nakon ukazane pomoći prevezena u Kliničko-bolnički centar "Zemun".

Na Bir Festu dežuralo je pet lekarskih ekipa, koje su obavile četiri intervencije.

Ekipa Hitne pomoći obavila je 77 intervencija od kojih 20 na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili pacijenti koji su se žalili na povraćanje, temperaturu i dijareju.

#Hitna pomoć

#Intervencije

'