AKTUELNO

Priveden čovek o kojem je brujala cela Srbija.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su I.M. (1981) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje.

On se sumnjiči da je u tramvaju koji saobraća na liniji broj 2 u Beogradu polno uznemiravao petnaestogodišnju devojčicu na taj način što ju je preko garderobe dodirivao po intimnim delovima tela.

Foto: Printscreen Facebook/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako prenose mediji, sinoć oko 23 časova policija je dobila poziv iz pekare na Zrenjaninskom putu.

Kako se saznaje na licu mesta je radnica pekare M. J. prijavila da je muško lice M. I. ušao iza pulta, uzeo nož, odsekao dva parčeta bureka stavio u kesu i krenuo napolje.

Posle kratkog vremena patrola ga je našla nedaleko od pekare, legitimisala i privela i tom prilikom je utvrđeno da se radi o muškarcu koji je napao devojčicu u tramvaju.

Hapšenje je potvrdio i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

- On se sumnjiči za ovu užasnu stvar, svi smo bili pogođeni i potreseni onim što smo videli na tom snimku i kao roditelj mogu da kažem da ne postoji mogućnost da to mirno posmatrate i da ne osetite ogroman bes i ljutnju zato što se tako nešto dogodilo - rekao je Stefanović.

On je dodao da je policija brzo reagovala.

- Nadam se da ćemo moći brzo i od sudskih organa da dobijemo pravdu i da to neće biti jedan od onih slučajeva koji će proći lagano, već da će ozbiljno pokazati da nije dozvoljeno da neko maltertira decu - rekao je on.

#Hapšenje

#Manijak

'