AKTUELNO

Koaliciija Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) i Zeleni Srbije koja na predstojećim parlamentarnim izborima 3. aprila nastupa kao lista „Ivica Dačić - premijer Srbije", počela je svoju kampanju konvencijom u najvećem jagodinskom selu Ribaru.

U tamošnjem Domu kulture okupilo se preko 1.000 meštana ovog sela, a lider JS Dragan Marković Palma je na početku kampanje predstavio svoj tim za Jagodinu, u kome je 50 najpoznatijih stručnjaka u svojim oblastima u Jagodini, lekari, profesori, pravnici, ekonomisti, penizoneri, poljoprivrednici, socijalni radnici, sportisti, kulturni radnici, turistički radnici.

Foto: Foto/Jedinstvena Srbija

- Kada pogledam ove ljude iza mene, mogu da kažem da samo Putin ima jaču ekipu od nas. Mi sve što radimo u Jagodini radimo domaćinski. Nekada je bila poruka „Kupujte naše", a ja vam kažem „Glasajte vaše, da kupite više" - poručio je Marković dodajući da koalicija SPS, JS, Zeleni Srbije nikada neće odustati od srpskog kola, srpske pravoslavne vere i Kosova i Metohije. Marković je istakao i da su lekari naši heroji.

Foto: Foto/Jedinstvena Srbija

- Oni su spasili mnogo života, a i mi koji vodimo Jagodinu smo heroji, jer se već 18 godina borimo da svaki pedalj grada i naših sela bude na najvišem nivou i mogu da kažem da su se u ovom timu spojili heroji i heroji. Moja poruka je da ne glasate za ono što piše na društvenim mrežama, već za ono što vaše oči vide, za infrastrukturu, nova radna mesta, za nove fabrike. Mi u ovoj kampanji ne napadamo nikoga, ali sam protiv ovih iz opozicije koji govore da će, kada oni dođu na vlast, sve da sruše i Beograd na vodi i spomenike po Beogradu - naglasio je Marković poručujući opoziciji da ako može kaže „loše rade ovi Palmini i on", ali i neka kažu građanima u Jagodini „imate besplatan prevoz od Palme, a mi ćemo da vam damo još i po sendvič".

Foto: Foto/Jedinstvena Srbija

Marković je pozvao građane da na predsedničkim izborima glasaju za Aleksandra Vučića" i podsetio ih da će lisat "Ivica Dačić - premijer Srbije" na predstojećim izborima 3. aprila niti pod rednim brojem 2.

Autor: