AKTUELNO

Kandidatkinja koalicije Suverenisti na predstojećim predsedničkim izborima biće Branka Stamenković, saopštio je na današnjoj konferenciji lider Dosta je bilo Saša Radulović.

Stamenković je rekla da je predsedničkoj kandidaturi pristupila sa velikim osećajem odgovornosti i ozbiljnosti, potpuno svesna težine tog zadatka i da je spremna da se prihvati odgovornosti da predstavlja Srbiju i svoj narod.

Kako je dodala, Srbiji je potreban predsednik koji će da okuplja ljude, a ne da ih deli i koji sa predsedničkog mesta "neće uzurpirati nadležnosti vlade".

"Na predsedničke izbore 3. aprila pred glasače izlazim sa očekivanjem da mi, kao ženi iz naroda, ukažu čast i poverenje da nas predstavljam", rekla je Stamenković.

Radulović je rekao da je vreme da birači u Srbiji dobiju jaku ženu koja može da ih predstavlja, koja će biti glas naroda i koja zaslužuje njihove glasove i da vodi Srbiju.

On je naveo da je za predsedničke izbore bitan drugi krug jer, kako je rekao, bez obzira na rezultate u prvom krugu, ako se ne dođe do drugog kruga, Vučić će pobediti i raspored snaga među opozicionim kandidatima neće biti bitan.

Radulović smatra da Suverenisti imaju najboljeg kandidata za drugi krug.

Koaliciju Suverenista čine stranke Dosta je bilo, Zdrava Srbija i Pokret "Živim za Srbiju".

#Branka Stamenković