AKTUELNO

Predsednik Stranke Srbija centar Zdravko Ponoš izjavio je da ponuda koju je objavila predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić da će lokalni izbori biti istog dana kad i beogradski, odnosno 2. juna, "nije dobra".

On je kazao da će koalicija "Srbija protiv nasilja" danas razgovarati o „novom momentu“ i da je potrebno zadržati jedinstvo unutar koalicije.

Ova izjava odzvanja nekom posebnom ironijom usled činjenice da ni sama SPN ne zna šta i kada hoće.

Podsećamo, na njihovoj listi želja bilo je da novi izbori u Beogradu i na lokalu budu kasnije od 28. aprila, kako je prvo bilo predloženo.

Foto: Printscreen Direktno

Zatim je navodni problem predstavljalo razdvajanje beogradskih i lokalnih izbora. Deo opozicije je najavio i bojkot izbora.

Nakon što je vlast izašla u susret i poslednjoj u nizu želja opozicije, kao da su ubacili još jedan novčić u fontanu - ne valja ni to!

Naravno, niko ne spominje "slona" u sobi - rejting opozicije strmoglavo pada i deluje kao da ni jedan datum, ma kako daleko bio, neće moći da nadomesti volju naroda koji je, nakon svih dosadašnjih kikseva, shvatio da od Ponoša i njemu sličnih, narodski rečeno, "nema hleba".