AKTUELNO

Srpska napredna stranka Vrnjačka Banja sa svojim koalicionim partnerima SPS-SDPS-JS-PUPS – PS- SRS- Zavetnici , predala je OIK Vrnjacka Banja izbornu listu „Aleksandar Vučić -Vrnjacka Banja sutra“.

Na odborničkoj listi za lokalne izbore koji će biti odrzani 02. juna nalazi se 25 kandidata za odbornike SO Vrnjacka Banja. Ovu pobedničku Listu „Aleksandar Vučić – Vrnjačka Banja sutra“ sa kandidatima za odbornike OIK predao je u ime OO SNS Boban Ðurović. Izborna lista “ Aleksandar Vučić – Vrnjačka Banja sutra“ na glasačkom listiću biće pod rednim br.1.

Boban Đurović je kazao da SNS sa koalicionim partnerma očekuje ubedljivu pobedu u ovom turističkom mestu.

Podsetimo, koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke predala je noćas izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u Nišu. Nosilac liste "Aleksandar Vučić - Niš sutra" je Dragosav Pavlović, funkcioner niškog EPS-a i nekadašnji direktor Javno komunalnog preduzeća Mediana.

Pavlović je istakao da se radi o "širokoj, patriotskoj koaliciji, o novoj energiji i jednom skupu stranaka i dobrih ljudi koji će se boriti u narednom periodu i pobediti na predstojećim lokalnim izborima".

Prilikom predaje liste, Pavlović je naglasio da su SNS i koalicioni partneri uspeli u roku od "samo nekoliko sati" da prikupe više od 1.500 potpisa, što predstavlja značajan dokaz podrške koju lista ima među Nišlijama. Ova činjenica ukazuje na snažnu podršku koju koalicija uživa unutar lokalne zajednice.