AKTUELNO

Srpska desnica formirala je "Karavan mladih" za pomoć najstarijim sugrađanima u borbi protiv koronavirusa.

Iz Srpske desnice su se ovim povodom obratili saopštenjem, ističući da nas porodične vrednosti uče moralnim obavezama prema najstarijim članovima zahednice i da im se uvek moramo naći, kad god im je pomoć neophodna.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"U aktuelnom trenutku, kada je pandemija Korona virusa na vratima Srbije, naša vera, porodica i tradicija su osnovne vrednosti Srpske Desnice koje su danas važnije nego ikad.

Porodične vrednosti nas uče da imamo moralnu obavezu prema najstarijim članovima zajednice, da im pomognemo, kad god im je pomoć potrebna. Iz tog razloga Savet za mlade Gradskog odbora Srpske Desnice Niš je odlučio da formira „Karavan mladih“, koji će u narednom periodu obilaziti stare, hronično bolesne i slabo pokretne osobe, i snabdevati ih osnovnim životnim namirnicama.

Dok traje opasnost od infekcije Korona virusom, koji je posebno opasan za tu populaciju, Savet mladih Gradskog odbora Srpske Desnice Niš će kroz „Karavan mladih“, obilaziti sve one koje nema ko da obiđe, i pružiće im pomoć u smislu nabavke i plaćanja računa.

Težak trenutak današnjice i borbe sa nevidljivim protivnikom, treba da nas ujedini i pokaže da je Srpska sabornost ključ uspeha u svim teškim vremenima, i da su mladi Srpske Desnice ovim činom, dostojni potomci slavnih predaka."

#koronavirus

#srspka desnica

'