AKTUELNO

TV zvezda objavila je na Instagramu da boluje od kovida-19.

Kat Sadler (46), popularna britanska voditeljka, oglasila se na Instagramu i obavestila pratioce da boluje od kovida-19.

- Vakcinisana sam i revakcinisana i imam kovid. Ovo vam govorim da biste shvatili da pandemija ni slučajno nije gotova. Delta soj je veoma zarazan i upravo sam se njime i zarazila uprkos vakcini. Brinula sam o nekome ko je imao virus, iako smo bili uvereni da je samo grip. Svejedno, ne samo da sam bila vakcinisana, već sam i nosila masku. Pretpostavljala sam da će sve biti u redu. Nije bilo. Ovakvih priča ima sve više.

Simptomi mi nisu blagi, ovo je drugi dan da sam pod temperaturom. Zapušena sam i imam gnoj u oku. Veoma sam umorna, ne mogu da izađem iz kreveta. Verujte mi, ne želite da se ovako osećate. Ja sam virus dobila od nekoga ko nije vakcinisan.

Ako ste vakcinisani, ne spuštajte gard. U gužvama nosite masku. Ne zaboravite, vakcine vas ne štite od toga da se ne zarazite, štite vas od smrtnih ishoda i teških simptoma. I dalje možete da se zarazite. Zato se štitite - poručula je.

#Kat Sadler

#voditeljka