AKTUELNO

Danas se po prvi put u javnosti pojavila fotografija Ognjena Kuzmića posle saobraćajne nesreće koju je doživeo 14. jula ove godine.

Lepa vest za sve je da je četiri dana posle nesreće Kuzmić se probudio iz indukovane kome.Nakon toga Kuzmić je iz šok-sobe prešao na intenzivnu negu Urgentnog centra.

Posle prvih fotografija koje su se danas pojavile iz bolničkog kreveta, košarkaš se putem Instagrama posle dužeg vremena i sam oglasio.

Foto: Printscreen Instagram/ognjenkuzmic1

Kuzmić je objavio tri fotografije, na kojima je grli dete uz poruku:

- Hvala svima na porukama podrške, vidimo se uskoro!

Ovu njegovu objavu prokomentarisale su i velike zvezde svetske košarke koje su mu poslale samo reči podrške. Tu su Luka Dončić, Rudi Fernandez, Felipe Rejes, Vladimir Štimac, Serhio Ljulj i mnogi drugi.

Podsetimo, danas se Kuzmić oglasio prvi put putem oficijalnog sajta Zvezde.

Foto: Printscreen Instagram/ognjenkuzmic1

- Želeo sam ovom prilikom da se zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživeo i proživeo. Na prvom mestu predsedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, lekarima i celom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se takođe mnogo založio za mene, lekarima u Banja Luci doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću, i naravno puno hvala navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce. Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo 10 dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osećam se dobro, i idemo napred - rekao je Kuzmić.

#Ognjen Kuzmić

'