AKTUELNO

Bivši NBA igrač Delonte Vest ponovo je uhapšen u neverovatnom novom preokretu u svojoj tužnoj priči. Vest je uhapšen u utorak uveče nakon što se navodno opirao hapšenju jer je u pijanom stanju udario na vrata policijske uprave.

Ovaj 38-godišnjak uhapšen je u Bointon Biču na Floridi.

Prema policijskom izveštaju, počeo je da lupa po staklenim vratima u predvorju hodnika policijske stanice Bonton Bič, izgovarajući psovke dok je nosio dva otvorena paketa sa alkoholom.

Vest se navodno odmah udaljio od policijske stanice, ali naređeno mu je da spusti svoje posude sa alkoholom na zemlju. Navodno je ispoštovao tu naredbu, ali je potom pomerio ruke na pojas i počeo da imitira da će da izvuče pištolj.

Navodno je "nastavio da bude ratoboran i vrištao je psovke, a onda su ga ubacili u policijski automobil, navodi se u izveštaju.

Policija je saopštila da Vest miriše na alkohol. On je optužen da se "opirao policajcu bez nasilja, a navodno je pušten uz kauciju u sredu ujutru.

Podsetimo, Vest je od velike NBA zvezde, došao je do ruba egzistencije, pošto je muku mučio sa drogom i alkoholom, koji su ozbiljno pretili da mu u potpunosti unište život. Međutim, ova priča je ipak imala srećan kraj.

Vlasnik Dalas Maveriksa, Mark Kjuban se potrudio da ga lično pronađe i povezao ga je sa majkom, a oni su ga zajedno ubedili da ode na lečenje. Bio je to izuzetno dug i spor proces, ali je Vest bio istrajan u tome da uspe. I zbog svega toga sada živi lep i ispunjen život.

Kako Nikola Jokić troši svoje milione?

Taman se zaposlio u klinici gde se lečio, a sada je opet nastavio po starom.

On trenutno ima 37 godina, a 2004. godine je izabran kao 24. pik na NBA Draftu. U svojoj karijeri igrao je za Sijetl Supersonikse, Dalas Maverikse, Klivlend Kavalirse i Boston Seltikse. Posle karijere, nažalost, završio je na ulici, a mnogi su pokušali da ga vrate na pravu stazu uključujući Marka Kjubana, Doka Riversa i Džamira Nelsona.