AKTUELNO

Na Eurobasketu su podršku Dončiću došle da pruže majka Mirjam i njegova baka.

Luka Dončić pruža odlične partije na Eurobasketu, briljira na parketu, nedavno je dao i 47 poena Francuzima, ali postoje određeni problemi u privatnom životu. Pre nekoliko dana pojavile su se informacije da je Luka tužio svoju majku Mirjam zbog prava na svoj brend "Luka Dončić 7", on se žalio Kancelariji za patente i žigove SAD (USPTO) i umešani su advokati.

Posle svega što se dogodilo oglasila se i Mirjam Poterbin i demantovala je te navode, tvrdi da ništa od toga nije tačno, pa je sada isplivala i jedna zanimljiva fotka iz Berlina. Na tribinama dvorane nalaze se Lukina majka i baka. Slika njih dve brzo se pojavila na društvenim mrežama i postala je pravi hit.

Nisu njih dve jedina podrška Luki u Berlinu, tu je i njegov otac Saša Dončić koji je davao i izjave za medije tokom pauze. Dok svi oni pružaju podršku sa tribina Luka i Slovenci igraju meč osmine finala prvenstva Evrope. Posle prvog poluvremena imaju prednost, mada se Belgijanci odlično drže u prvih 20 minuta (44:41).

Podsećanja radi, Mirjam ima velike zasluge za to što je Dončić izabrao da igra za Sloveniju. Nekadašnji selektor Srbije Aleksandar Đorđević bio je na sastanku sa njima, čak je i Saša Dončić "naginjao" na stranu "orlova", ali je na kraju Luka poslušao svoju majku i izabrao da igra za Slovence.