AKTUELNO

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju očekuje meč sa SC Derbijem u dvorani "Aleksandar Nikolić" u okviru 22. kolu ABA lige (19.00).

Trener Duško Ivanović napominje da mali razmak između utakmice sa Barselonom i predstojeće sa "studentima" ne vidi kao najveći problem.

- Situacija je slična kao i pred naš prvi susret. Mali razmak između dve utakmice ne vidim kao najveći problem, već činjenicu da igramo protiv jedne odlične ekipe. Rekao sam i prilikom najave prve utakmice da imaju odličan odabir igrača, odlično su trenirani i vođeni. Igraju modernu, brzu košarku sa mnogo tranzicije i kontranapada i tu moramo da ih zaustavimo jer su rezultatima pokazali da imaju kvalitet.

Crveno-beli su u poslednja dva kola ABA lige porazima od Cibone i Partizana izgubili prednost u borbi za prvo mesto u ligaškom delu. Sada im preostaje da pobeđuju do kraja i nadaju se jednom porazu crno-belih.

- Očekuje nas zaista dobra ekipa, pokazali su to i nekim pobedama u ABA ligi. Igraće bez pritiska, sve ostalo znamo, igraju brzo, i na nama je da čvrstom igrom dobijemo tu utakmicu - kaže centar Crvene zvezde Ognjen Kuzmić.

Autor: