AKTUELNO

Jučerašnja njegova objava podigla je čitav svet košarke na noge.

Tokom jučerašnjeg dana Šakil O'Nil je na svom Tviter nalogu postavio zabrinjavajuću fotografiju iz bolničkog kreveta na kojoj se može videti kako leži priključen na infuziju, što je momentalno uzrokovalo uzbunu među svim njegovim pratiocima, ali i ljubiteljima košarke.

Nikome nije bilo jasno šta se to desilo legendarnom NBA košarkašu, koji je donedavno bio redovan gost u emisijama posvećenim najboljoj ligi na planeti. On je uz fotografiju samo ostavio kratku poruku svojim saradnicima.

- Gledaću Ernija Džonsona i Kendas Parker u podkastu, nedostajte mi mnogo - rekao je Šek.

Fotografija je do ovog momenta sakupila preko 37.300 lajkova na Tviteru, a podeljena je preko hiljadu puta. Zabrinuti korisnici, košarkaši i kolege pitali su O'Nila šta mu se dogodilo, ali im on nije odgovarao, što je dodatno podiglo paniku.

Međutim, kako TMZ Sport ekskluzivno saznaje, Šakil O'Nil imao je manju operaciju kuka, kako bi rešio problem koji ga muči već nekoliko meseci. Posle manje korekcije pod nožem, on se sada uspešno oporavlja u bolnici.

Prema planovima, O'Nil bi mogao da se vrati na male ekrane oko 16. aprila, ako čitava faza oporavka protekne u najboljem mogućem redu.

#Šakil O'Nil