AKTUELNO

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Mundobasketu i zbog tog uspeha četa Svetislava Pešića dobila je doček za pamćenje.

Pored Bogdana Bogdanovića i ekipe na čuvenom Balkonu bio je i Novak Đoković, ali i basketaši koji su osvojili evropsko zlato, te je atmosfera bila spektakularna.

Slavlje se nastavilo i na žurci na kojoj su se svi prisutni opustili, a pored pomenutih na proslavi našli su se i košarkaši kojih nije bilo u nacionalnom timu u Manili. Nikola Jokić, Vasilije Micić, Nemanja Nedović i Boban Marjanović došli su na slavlje i mnogi su se iznenadili njihovom pojavom, te su svi postavili pitanje - otkud oni ovde?

Naime, srebni "orlovi" iz Manile zvali su svoje prijatelje na slavlje i pored toga što oni nisu bili na terenu sa njima, a Jokić i ekipa su se sa oduševljenjem odazvali.

Ovo dovoljno govori o tome kakva atmosfera vlada u timu Srbije, te nema dileme da će i košarkaši koji nisu učestvovali na Mundobasketu razmisliti o tome šta su propustili, te se odazvati za neko od narednih iskušenja.

Autor: