AKTUELNO

Nisam želeo da vas ostavim same, našalio se na svoj račun proslavljeni košarkaš Žarko Paspalj, koji se još oporavlja od nedavne operacije srca.

Njemu je 12. februara urađena intervencija koja se zove ablacija. Reč je o zahvatu na srcu, neophodnom kad pacijent ima srčanu aritmiju, kao što je bio slučaj sa nekadašnjim reprezentativcem Jugoslavije.

On se pre nekoliko dana prvi put pojavio u javnosti, kada je sa novinarom Edinom Avdićem, ali i bivšim košarkašem Acom Petrovićem i ocem Luke Dončića, Sašom Dončićem, snimao podkast "ABA Talks".

Na konstataciju novinara da su se svi bili zabrinuli, ali da se nadaju da je sada sve u redu, Paspalj je dao polušaljiv odgovor.

- Nisam hteo da vas ostavim same, to mi je bilo jedino u glavi kad mi je bilo onako... Ali rekoh, ja ne mogu, moram da prebrodim i da krenemo dalje - kroz osmeh je pričao Paspalj.

Deluje mnogo bolje, ali jako mora da vodi računa o životnim navikama, s obzirom da mu je ranije ugrađen pejsmejker, kao i da je preživeo dva infarkta i jedan moždani udar.

Autor: