AKTUELNO

Košarkaši Crvene zvezde su u Minhenu, u 27. kolu Evrolige, izgubili od Bajerna sa 74:66 (20:19, 12:8, 21:19, 21:20), čime su izgubili sve šanse da uđu u doigravanje za plasman u plej of.

Današnje izdanje crveno-belih na najbolji način je pokazalo zbog čega se Zvezda sedam kola pre kraja ligaškog dela takmičenja u Evroligi nalazi na 16. mestu sa 10 pobeda i 17 poraza.

"Mislim da samo danas dobro započeli utakmicu. U napadu i odbrani smo imali dobar protok lopte. Bili smo vrlo koncentrisani na ono što smo planirali. Ali, Bajern je zategao odbranu u poslednjim minutima prve četvrtine. Vratili su se, nismo uspeli to da kontrolišemo. Od tog momenta Bajern je kontrolisao utakmicu, ali smo bili u igri do poslednjeg momenta", rekao je Sferopulos.

"Važno je da smo se vratili iz -11, do -2. Imali smo otvorene šuteve za tri poena, lej-apove, kontranapade. Mislim da je Bajern zaslužio da pobedio, ali smo mi mogli nešto više. Nisam srećan kako smo igrali u napadu. Naša produkcija nije bila dovoljna večeras i moramo da se popravimo u tom segmentu igre", zaključio je grčki stručnjak.

U narednom kolu Zvezda će 7. marta gostovati Monaku.