AKTUELNO

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da ne želi da priča o ciljevima ekipe za predstojeću sezonu, ali da i da je zadovoljan kako su protekle pripreme ekipe.

- Ne bih hteo da pričam oko očekivanja. Želimo da odigramo dobru utakmicu, da navijači budu zadovoljni našom igrom, a na kraju i pobedom. To je jedino što mogu da vam kažem u ovom trenutku. Odgovorio sam na pitanje posle prve konferencije, da je cilj da idemo iz utakmice u utakmicu, kako u ABA ligi, tako i u Evrokupu - rekao je Tomić novinarima na Malom Kalemegdanu pred početak nove sezone.

Zvezda će sutra od 20.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekati Cibonu u provm kolu ABA lige i to samo nekoliko dana po osvajanju prvog trofeja u sezoni kada je osvojen Superkup.

- Pričao sam da smo se u Olimpijakosu šalili da je bolje da se pobedjuje nego da se gubi, tako da sam zadovoljan igrom i svim igračima. Zadovoljan sam kako su prošli pripreme, prijateljske utakmice i Superkup, nemam zamerki ni od jednog igrača, ni od stručnog štaba, sve ide kako smo zacrtali pre početka priprema - rekao je Tomić.

Novinare je zanimalo koliko je zadovoljan adaptacijom novih igrača, Tomić je rekao da je i na tom polju sve prošlo u skladu sa njegovim željama.

- Faje je bio MVP Superkupa, Perperoglua svi znate, on je odigrao fenomenalno svaku utakmicu, kao i Ragland i svi koji su došli. To ništa ne znači u ovom trenutku. Trebalo bi kao tim da se pripremamo za svaku utakmicu posebno - kazao je trener crveno-belih.

On je dodao da Dejan Davidovac zbog povrede neće biti na raspolaganju za sutrašnji meč.

"Juče je odradio prvi trening sa kontaktom, u jednom delu je učestvovao u igri i ide sve po planu. Neće biti u ekipi, jer je dosta rano, smatram da igrač mora bar nedelju dana da bude u treningu pre nastupa", rekao je on.

Zvezda je danas na svečanosti u prostorijama kluba produžila sponzorski ugovor sa kompanijom "Idea".

#KK Crvena zvezda

#Trener

#Utakmica

'